Event, Mat&Dryck

Jamie´s Italian´s Pasta Master Class – Scandic Anglais.

21 november, 2016

Tisdagskväll i förra veckan så var jag och min fästman på pastaskola som anordnades av hotel Scandic Anglais tillsammans med Jamie´s Italian.

Alla som känner Marko vet att han är ett riktigt pastafresk. Äta pasta 7 dagar i veckan, inga problem :-).

Så vad passar bättre än att få  lära sig att göra pasta från grunden av riktiga proffs!

Jamie´s Italian startade sin första krog 2008 i Oxford. Sedan dess har man öppnat upp restauranger runt om i världen t ex Australien, Irland och Turkiet. I dagsläget finns det ca 50 restauranger. 2014  öppnades den första restaurangen i Norden på Scandic Anglais i Stockholm. De har arbetat hårt med att få dit de bästa ingredienserna som kommer från producenter i både Sverige och Italien.

Jamie’s Italian skapades för att vara tillgänglig och prisvärd, en kvarterskrog där alla är välkomna och känner sig bekväma, oavsett vilken tid på dygnet. Varje restaurang är unikt utformad för att införliva byggnadens historia och personlighet i staden, samt att skapa en miljö där fokus ligger på exceptionell mat, gott sällskap och avslappnad genytlighet kring det “italienska bordet”.

Efter att pastan var färdig fick vi sätta oss till bords och avnjuta middagen vi hade hjälpt till att skapa.

Först bjöds det en charkplatta med olika sorters skinka, salami, ost mm. Därefter bjöds det på två sorters pasta och en risotto smaksatt med färsk tryffel!

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.