Event, Saker i Sverige

EUROVISION i Stockholm!

12 maj, 2016

Som ni säkert vet är Stockholm mitt uppe i Eurovisionveckan. Mitt emellan två semifinaler och torsdagens tävling som min fästman har mycket stora förväntningar på. Då han har fått den stora lyckan att få uppleva tävlingen på plats genom jobbet. Jag är bara lite avundsjuk men får sitta framför tv:n ikväll och uppleva tävlingen! Feststämningen på tisdagens tävling ville liksom inte helt infinna sig. Veckans fester på Euroclub och andra Eurovision events är dock något helt annat. Speciellt ett event med framför allt Australien är något som jag verkligen tyckte om. Svårt att inte gilla deras sångerska med invandrarbakgrund (Korea) som så storhjärtat pratar om sitt nya land. Dessutom, en massa coola vänliga människor på plats i Stockholm som njuter av sommarvädret. Sponsorn, det stora australiensiska vinmärket Penfold hade förutom Chardonnay viner även ett riktigt bra alkoholfritt bubbel. Härlig stämning och australiensisk gästfrihet. Kan det bli bättre?

 

 

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.