Event, Livsstil, Skönhet

Stockholm Beauty Week på Berns 2023!

4 december, 2023

Vinterns mest efterlängtade mässa är över. En mässa som var fullspäckad med glam och skönhet i hälsans tecken. Mässan huserade även denna gång i Berns vackra salonger. Stämningen var hög och Beauty-Week gav många nya bekantskaper.

En kall och kylig tisdagsförmiddag begav jag mig till Berns salonger för att njuta av ‘Beauty-Week’. Denna gång hade jag tagit ledigt från jobbet, för att kunna hinna med att strosa runt bland alla utställare. Det var över 80 utställare som gästade mässan, denna vinterdag och som var spridda på tre våningsplan. Vilken succé det blev!

I år var det lite annorlunda då mässan inte hade någon pressvisning. Visningen brukar samla många journalister, bloggare likväl som skönhetsexperter. Det har dock gått lite inflation i dessa exklusiva delarna av eventet. Många företag har det tufft i dessa tider. Desto viktigare blir det att alla som kan betalar för deras produkter. Kanske lika bra att alla får tillgång till Beauty-Week samtidigt och utan större förtur.

Alltid lika kul med dessa mässor som jag har varit med på en hel del genom åren. Man får verkligen mycket bra energi, som stannar kvar länge.

Föreläsningar

Var med och upplevde några riktigt bra föreläsningar. Min vän Therese Neaimés som är artist, låtskrivare & föreläsare känner jag lite extra för. Hennes förläsning handlade om att våga vara annorlunda och att gå sin egen väg.

 

Johanna Lind Bagge går till botten med senaste hårtrenden

Johanna Lind Bagge delade med sig av sina skönhetstips, kring både vackert hår och hud. Seminariet var ett samarbete med New Nordic. Använder själv några av deras produkter och  är riktigt nöjd med dem!

VICHY

Roger från Vichy skulle hålla ett föredrag, om hur du kan kompensera huden i samband med klimakteriet. Tyvärr, så blev han sjuk, men de hade ett mingel istället. De visade också upp sina produkter och vi fick ställa frågor. Så, det blev lyckat ändå!

 

Nedan kommer  några av mina favoritmärken som jag besökte på mässan.

 

C9

Stort grattis till vinsten för bästa hudvårdsserie 2023!!

C9 Beauty är ett premium CBD hudvårdsmärke, som jag kom i kontakt med på Sthlm Beauty Week i våras. CBD interagerar via en biologisk väg i din hud som reglerar stress och inflammation. Den återfuktar, lugnar irriterad och känslig hud. För mig som har känslig hy har den varit perfekt och min favoritprodukt i denna serie är deras C9 face oil.

 

Rosenserien & Sweden Eco

Resenserien är något av en favorit här hemma, då både jag och min sambo använder oss av deras fantastiska ekologiska produkter. Här kan man verkligen tala om bra produkter för både män och kvinnor. Förutom snygg design på förpackningarna känns allt de gör verkligen naturligt och snyggt. Flera av deras produkter hittar du inte hos någon annan. En sådan produkt är den lätta rakgelen som man lätt kan skölja bort med vatten efter rakning.

Me Anima

 

Älskar Me Anima´produkter och har precis påbörjat en behandling hos fina Kattis. Hennes Gua Sha body massage i lymfans tecken. En behandling som hjälper till att rensa och få balans i kroppen. En behandling som jag varmt kan rekommendera.

NorrSkin by Kate Bergvik

NorrSkin by Kate Bergvik är en kärlekshistoria. Kärlek till Skandinavien, dess regioner, människor och natur. Kärlek till hudvård och egenvård.

Genom flertalet av deras kollektioner hämtar de inspirationen från olika delar av Skandinavien. I den senaste serien House of Lin har man hämtat inspiration från Hälsingland.

Besökte  Depends egen Bryn- och Nagelbar

Fick naglarna fixade i vinterrött. Skönt att sitt ned en stund och bli ompysslad!

 

Här kommer en liten bildkavalkad över några utställare som jag besökte 

 

Maria, Lisen och Madicken har lyckats igen. En väl genomförd skönhetsmässa! Ser framemot 2024 och vårens Beauty-Week.

Foto: Petra Nordin ( Pellas Inspiration)

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.