Event, Livsstil

Boklansering Magi för själen

21 november, 2021

Härom kvällen var jag på boklansering av Tanja Dyredands bok ‘Magi för själen’. Eventet hölls på Miss Clara by Nobis. Det var en magisk kväll i magins tecken.

Jag träffade Tajna första gången när jag var på hennes lansering av boken skratta och pausa.  Tanja är en fantastisk person som sprider positiv energi och har en härlig aura runt sig. Att träffa henne en kort stund  ger en sådan positiv energi 🙂

 

Det magiska tänkandet sitter djupt rotat i vårt DNA”, säger Tanja Dyredand. ”Genom att öva på att vara mer i magi, varje dag, upptäcker vi också mer magiska saker omkring oss. Vi öppnar även upp ögonen för allt det magiska vi själva är. För det är du som är kreatören, magikern och du kan med magiskt tänkande skapa det liv du vill”.

Boken är en dagbok för reflektion, guidade ritualer och astrologi. Här får du praktisk guidad inspiration till kropp, sinne och själslig harmoni. Boken är en fylla i-dagbok för alla som vill unna sig lite mer vardagsmagi och positiva livsstilsförändringar.

Det tog över elva år för Tanja att färdigställa boken och är ett riktigt hjärteprojekt som är fylld med uråldrig visdom. Tanjas dotter Oliva har hjälpt till med illustration och foto.

För kom ihåg att magi börjar med dig!

Marcus Frenell underhöll med sång, gong och kristallskålar

Therese Hagert med shamantrumma

Vi fick uppleva en kortare version av kakaoceremoni.  Kakaon har många fantastiska livsbekräftande egenskaper, som stödjer hälsa och psykiskt välbefinnande.

Stenar från Kristallrummet. Stenar och  kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi.
Vi fick välja på dessa kristaller: Bergskristall och Rosenkvarts. Jag valde rosenkvartsen vars egenskap är att initiera kärleken till oss själva.

 

Vill du veta mer om Tanja följ henne på: www.stressaav.nu

Tack Erwik Communication för ett fint event!

Fotot: Petra Nordin (Pellas Inspiration)

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.