Mat&Dryck, Restauranger i Stockholm, Saker att göra i Stockholm

Minigolf & middag, en rolig kombination på Swing by Golfbaren

19 oktober, 2021

Minigolf och middag en rolig kombination på Swing by Golfbaren. Baren som ligger på Surbrunnsgatan i Stockholm.
Kommer inte ihåg när jag spelade minigolf eller som det även kallas bangolf senast. Måste ha varit i tidiga tonåren. Men, när jag fick detta tillfälle tackad jag inte nej 🙂

Golfbarens ledord är att vara en helhetsupplevelse med minigolf i kombination med god mat och dryck. Faktum är att jag bara kan hålla med…det är verkligen en helhetsupplevelse med mycket bra mat och dryckesutbud.

Vi besökte Swing by Golfbaren en regnig och småkylig kväll i oktober. Skönt att få komma in i värmen och göra något roligt!

Golfbaren på Surbrunnsgatan är deras flag-shipp anläggning. Därutöver har man även fyra andra anläggningar i Stockholm. Dessutom, med det senast tillskottet kommmer de att öppna ytterligare ett i Signalfabriken i Sundbyberg under hösten 2021.

 

Vår instruktör 

Banan som vi spelade på har 12 hål. Banorna ligger tätt intill varandra, så det är lätt att börja prata md grannen… eller att slå över bollen på grannbanan.. ;-).  I början gick spelet riktigt bra och lyckades slå de flesta banororna på 2 slag, men sedan jag vet inte vad som hände. Min motspelare och jag lyckades iallafall få samma slutpoäng, så det måste nog få bli en returmatch inom kort.

Minigolf är är den perfekta aktiviteten att göra med kompisgänget, din partner eller en AW med jobbet. Det krävs inga förkunskaper och det är både trevligt och roligt.

 

 

Middag i The Dining Room

Känn dig som hemma. Menyn erbjuder influenser och inspiration från landet där minigolfen föddes på 30-talet. Restaurangen är inredd i art deco stil och har filmstjärnan och minigolfentusiasten Mary Pickford som ledstjärna.

Vår trevliga servitris guidade oss igenom menyn. Bestämde oss snabbt för att ta in olika förätter så vi kunde smaka av varandras rätter.

Förätt

Till förrätt tog vi in en sotad bläckfisk som serverades med tunt skuren potatis, citruscreme, rökt olivolja och chorizosmulor. Den andra förrätten blev halstrad råbiff med grön tomatillo-salsa och emulsion på purjolök. Så gott!

 

 

Huvudrätt

Till huvudrätt valde vi en fisk- och en kötträtt. Till fisk blev det lättrimmad bakad röding med gnocchi slungade i salvia och citron. Kötträtten blev en entrecote som toppades med svamp och Gruyèreost.

Allting var välbalanserat och köttet var perfekt tillagat!!

 

 

Dessert

Till dessert tog vi in en äppelpanacotta och en mandarinkaka. En perfekt avslutning på denna golf och matupplevelse.

 

Med detta koncept har man verkligen lyckats, att skapa en helhetsupplevelse med mingolfen i centrum. Som gäst känner man sig väl omhändertagen från början till slut.

Vi ses snart igen!

 

Foto: Pellas Inspiration ( Petra Nordin)

Du kanske också gillar

7 Kommentarer

 • Reply Jessifri85 23 oktober, 2021 at 17:26

  Det låter jättetrevligt 😀. Minigolf spela jag för några år sen. Det är kul 😊.

  Maten lät jättegod! 😋👍. Ni verkar haft en toppen kväll! 😃🤗

 • Reply Lillan Kind 23 oktober, 2021 at 18:05

  Åh vilken lyxigt god middag!😄 Minigolf var det evigheter sen jag spelade, men det känns som det var evigheter sen jag roade mig med något pga pandemin.

 • Reply Sandra Jönsson 23 oktober, 2021 at 22:31

  Vilket ställe, alltså! Sånt händer bara i Stockholm, typ. Vi hade nåt liknande i Varberg, men det konkade. Tyvärr, ska tilläggas. Trappades svårigheten på banorna upp? Restaurangen ser urtjusig ut. Jag är också förtjust i art deco.

 • Reply michelle 24 oktober, 2021 at 06:02

  oj men vilken annorlunda variant med minigolf inblandat. det var en söt direktör och kul med lyx mat 🙂

 • Reply Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv 24 oktober, 2021 at 06:27

  Så trevligt ställe det låter som samt kul koncept. Själv är jag ju så sällan i Stockholm men man tänka mig att det är perfekt om man bor nära.

 • Reply corkystyle 24 oktober, 2021 at 11:07

  Så härligt det ser ut att vara. Roligt att kunna spela minigolf först för att sedan käka middag på samma ställe. Själv har man inte spelat minigolf på flera år. Har inte kunnat göra sådana aktiviteter på något år pga pandemin. Bilderna ser så inbjudande ut men är inte så ofta i stockholm.

 • Reply dianasdrömmar 2 november, 2021 at 14:29

  Gud så trevligt kram

 • Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.