Event, Livsstil, Mat&Dryck, Nyheter

Lansering av Lönnebergas grillnyheter!

31 mars, 2019

 

De flesta förknippar företaget Lönneberga med smörgåsskinka. Lönneberga har inför kommande grillsäsong ett nytt fantastiskt sortiment. Bland nyheterna har man både smakrika korvar & specialkryddad kyckling.

Lönneberga har alltså utvidgat sitt sortiment och det kommer att finnas mat för alla tillfällen. Denna kväll bjöds det på både snittar med pålägg men också några veganska inslag som ligger helt rätt i tiden…

 

Grillnyheter.

Vecka 15 kommer nyheterna från Lönneberga att finnas ute i butik. Det ser jag verkligen fram emot. De 10 nyheterna som man då kommer att kunna köpa är fem olika sorters smakrika korvar. Dessutom färsk kyckling i fem olika varianter. Bland korvsortimentet hittar man bl a klassisk chorizo som är bokspånsrökta. Tre olika Lönnebergare smaksatta med cheddar och jalapeno, svartpeppar eller en kycklingkorv. Bland kycklingsortimentet hittar man bla färdiga kycklingspett smaksatta med koriander, lime och chili. Kycklingspettet smaksatt med örter och paprika blev snabbt en favorit.

En härligt tallrik fylld en massa godsaker!

Fredagskocken stod för grillningen och alla goda recept!

Hade förmånen att få prova alla dessa fantastiska nyheter som släpps i mitten av april en härlig solig dag i mars. Lunchen åt vi på Sjö och Land som ligger på Strandvägen, med utsikt över vattnet och Djurgården. Say no More!!
Borden var vackert uppdukade och fredagskocken stod vid grillen redo att servera nyheterna från  Lönneberga.

 

Till rätterna hade de otroligt goda tillbehör som dragonmajo, rödbetshummus och en tomatpesto som blev min personliga favorit. Den kommer jag definitivt att göra till grillkvällarna i sommar….

 

Tack Amazing Alice och Lönneberga för ett fint event, med god mat och lika goda tillbehör 🙂

Foto: Petra Nordin ( Pellas Inspiration)

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Reply Tess 1 april, 2019 at 11:18

  Vad spännande att få testa nya produkter. Det ser väldigt gott ut! Jag ser fram emot att testa deras veganska sortiment vid tillfälle 🙂 Kram

  • Reply Petra Nordin 4 april, 2019 at 07:35

   JA det måste du verkligen göra, kommer att köra på dessa produkter under mina grillkvällar i sommar 🙂

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.