Event, Livsstil, Mat&Dryck, Min Vecka Bilder

Min vecka i bilder!

30 oktober, 2017

Veckan som gick var verkligen händelserik. Mycket Roligt!! Tänkte dela med mig vad jag varit med om:-)

 

Tisdag

I tisdags var jag inbjuden av Litauens Ambassad och deras statliga turistorganisation på en presentation.  De smyglanserade programmet för jubileet av Litauens 100 års firande. Detta kan ni läsa om mer här

Onsdag

Onsdagskvällen vigdes åt SVT för inspelningen av underhållningsprogrammet Skavlan. Underbara gäster och härlig stämning!!

 

 

Torsdag

Torsdagen bjöd på full fart efter jobbet … då vi gick till Götgatsbacken och Silverbutiken där de hade ett vip-event denna kväll. Det bjöds på tilltugg och lite bubbel, aldrig fel på lill-fredag 🙂 Inhandlade lite julklappar och en snygg ring till mig själv. Fick även tillfälle att träffa Exigns grundare och designer. Sedan iväg till ‘Skrapan’ och deras jubileumsfest. Det bjöds på provsmakning och produkttester. Olika erbjudanden i butiker och restauranger fanns det gott om. DJ Haidar Jumar spelade under kvällen. Så det var party på hög nivå *blink. Arrangörer för eventet var Alm&Möller Event och PR . Träffade samtidigt på vår vännian Priscilla Wiklund som var projektledare för hela arrangemanget..

Fredag

Var iväg på ett spännade möte med en vinimportör tillsammans med några andra. Vi intog lunch på Central Bar som serverar mycket av den bästa rustika centraleuropeiska maten. Jag tog en väldigt god fiskgryta. Brukar försöka äta fisk när jag äter ute. Efter flera resor i Centraleuropa vet jag att de har jättebra insjö- och flodfisk.

Lördag

Vaknade upp och vädret var inte allt för roligt… men, vad gjorde det när jag visste att jag skulle iväg på kusinträff  med många som jag inte träffar alltför ofta …tråkigt nog. Min faster var också med hemma hos kusin Therese. Vi möttes upp för en sen lunch och vi satt i några timmar och njöt av den goda maten …även idag fiskkgryta 🙂 Pratade gamla minnen och en del om farmor och farfar osv. Det var en riktigt härlig lördag! Så nu har vi startat KK= kusinklubben. Lär bli fler träffar framöver…

Söndag

Idag sov vi längre än vanligt och det var ju för att jag hade glömt ställa om klockan. Så i praktiken så vakande jag vid samma tid som vanligt…. 🙂

På Ulriksdals Slottsträdgårdar var det mysig Höstmarknad med lokala produkter. Perfekt en höstdag i Oktober.

Du kanske också gillar

7 Kommentarer

 • Reply Liniz Travel 30 oktober, 2017 at 20:33

  Härlig vecka!!!! Min var ingen hit direkt… men nya andetag nu! Kramar

  • Reply Petra Nordin 31 oktober, 2017 at 19:49

   Tack, förra veckan var det full fart denna lite lugnare 🙂
   Kram

  • Reply Petra Nordin 31 oktober, 2017 at 20:00

   Tack Lina! Förra veckan vart det full fart 🙂 Denna lite lugnare..
   Kram

 • Reply Anitha Nordin 31 oktober, 2017 at 16:49

  vilka härliga bilder

  • Reply Petra Nordin 31 oktober, 2017 at 19:50

   Tack söta:)
   Hoppas du mår bättre nu!
   Kram

 • Reply Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula 3 november, 2017 at 00:37

  Så trevligt du haft det :). Roligt att göra lite saker så där :).

  • Reply Petra Nordin 6 november, 2017 at 10:14

   Tack 🙂 JA det var en rolig och lite småintensiv vecka.. //Petra

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.