Livsstil, Resor, Spa

SPA presentation på Litauens ambassad!

16 maj, 2017

Härom kvällen var jag bjuden till Litauens Ambassadörs Residens på Östermalm. Vi fick  lyssna till en unik SPA-presentation. Vi hälsades välkomna av Litauens Ambassadör Hans Excellens Algimantas Rimkūnas. Litauen är på frammarsch och speciellt gällande SPA av olika slag. Temat för kvällen var:

– Medicinskt Spa

Kosmetisk kirurgi

-Spa & Wellness

På mottagningen träffade jag även flera företag och personer som jag är bekant med sen tidigare.

Har tidigare varit i Vilnius och besökt en vännina som jobbat där. Det närmsta jag har kommit var att gå på  spa inne i stan. Men däremot har jag en stark längtan att få besöka några av alla de SPA:n som man har i Litauen… några från presentationen var verkligen lockande…

Då jag själv har psoriasis skulle det vara spännande att prova på något utav de medicinska span, då de även som på Balkan har naturligt mineralvatten. Skulle vara extra kul att kunna göra en jämförelse mellan de typerna av span. Litauen är dessutom på uppåtgående när det gäller just medicinskt span. De har tidigare haft större “turism” när det gäller Kosmetisk kirurgi & wellness. Litauen är ett av de länder det är billigast att utföra dessa ingrepp, om man jämför med andra länder i Europa.

Efter presentation bjöds det på vin och litauiska specialiteter … Ambassadören bjöd på 75 procentig sprit… vilket var STARKT men också gott som smakade mycket som örter. Är inget fan av starksprit, men då det hör till kutym att tack ja blev jag glatt överraskad av den härligt naturliga smaken…

 

 

 

Ambassadör Algimantas Rimkūnas och fru ambassadör Janina Rimküiene

Det minglades med representanter för olika SPA:n i Litauen.

Annika Söderblom från Latitude TRAVEL och Regina Molina från LITWAY SOLUTIONS

Träffade på lite blogg “kollegor” till mig….Lina Grönlund Sjödin, Heidi Rovén & Jag

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.