Berlin, Resor

Weekend i Berlin dag 1

14 juni, 2017

Känns som lång väntan på att äntligen få uppleva en mycket speciell stad. Efter denna långa väntan fick vi äntligen komma fram till Berlin, en stad som jag länge har haft på min “bucket list”. Storstäder att besöka blev en mindre på listan. Och, så äntligen blev resan av just till min 50-årsdag. Vad kan man önska sig mer en ett jättebra hotell som Grand Hyatt Berlin som ligger i delen Mitte. Mycket snyggt 5-stjärningt hotell, som har en modern och sober, till och med enkel inredning….innan Hyatt tog över helt, hade en bilfabrikant ett finger med i spelet. Detta kan ses på viss design och detaljer i SPA-delen på taket. Fantastiskt snyggt!!

Vi kom till hotellet ganska sent på söndagskvällen, så vi checkade in och bytte om snabbt. Bara för att gå ner till hotellets bar, för en drink. Vi möttes upp av en god vän till Marko, som arbetar delvis från Berlin och delvis från Belgrad. Vi hade tur att han var här just denna kväll. Vi satt i den mysiga baren Jamboree som är helt nyöppnad. Eftersom vi var ganska trötta och visste att vi skulle utforska Berlin på cykel dagen efter, så kom vi ändå i säng strax efter midnatt.

 Kommer mer om fantastiska hotellet, restauranger samt SPA i ett senare inlägg.

 

Här kommer jag att sova skönt i några dagar….

Snyggt badrum med regndusch och badkar och schyssta skönhetsprodukter!

Goda drinkar i den mysiga baren Jamboree

De har en Dj på helgerna som spelar schysst musik 

 

Foto: Pellas Inspiration (Petra Nordin) och pressbild (skivspelare) 

 

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.