Berlin, Mat&Dryck, Resor, Tyskland

Dag 2 Morgon i Berlin

20 juni, 2017

Lagom tidig uppstigning som började med en mycket god frukost. Vi stötte dock på patrull direkt, då kaffemaskinen inte hade vidare inställningar. Då jag gillar starkt kaffe fick den stackars servitören fixa nytt kaffe ca 5 gånger innan jag blev helt nöjd. *blink ? Sjukt jobbigt för de anställda som under hela vår vistelse gjorde ett mycket gott intryck och överlevererade mest hela tiden…att Pellasinspiration inte nöjer sig med ganska eller bara bra. Efter den första fadäsen med ”Amerikano” style coffee, istället för en riktig enkel svart Ristretto, vart i princip hela hotellet på tårna vart vi än kom. Och vilken service…perfekt med diskret närvaro och överleverande när det väl behövdes. Kan inte påminna mig att jag varit på ett bättre modernt hotell i varken Berlin eller övriga Europa.

Vår härliga frukostvärdinna. Superproffsig och charmig!

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag tyckte så mycket om Radisson Blu – Old Mill Belgrade att jag utnämde det till Europas bästa, eller?? Håller med om att detta fortfarande är det mest smakfulla. Vill också nämna att Grand Hyatt Berlin är ett nästan 20 år gammalt hotell. Ändå är detta Hyatt unikt och bildar skola för andra 5 stjärniga hotell, som ibland inte når ända fram jämfört med Berlin.

I ett senare inlägg skall jag komma in på varför jag så självklart tycker Hyatt Berlin är ett av de mest lyckade moderna hotellen i Europa just nu!! Och det har inte enbart med att fantastiska SPA-centret är på taket. Det har mer att göra med att hotellet

Frukosten höll hög standard. Mycket bra utbud samt att allt var utmärkt med varumärke samt ursprung på ex köttprodukterna. Något man inte är bortskämd med på annars mycket bra hotell. Flertalet hotell jag bott på satsar inte, som i Berlin på att ge gästerna kunskap om vad de äter. Än mindre var råvaran kommer ifrån.

Efter att ha tittat närmare på utbudet beställdes det en Eggs Benedict och till det ett glas bubbel. Bra start på dagen och nu var vi mer än laddade för denna dags strapatser.

Foto: Petra Nordin

 

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Reply LinizTravel 21 juni, 2017 at 10:49

  Wow ser helt fantastiskt ut 🙂 underbart!!! Kramar

  • Reply Petra Nordin 21 juni, 2017 at 13:17

   Det är nog den bästa frukost jag har ätit på länge… 🙂

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.