Livsstil, Resor, Saker i Sverige

Nytt År 2017!

31 december, 2016

Nytt år 2017

Nyårsafton och återblickar på 2016. Nytt år 2017 och ser fram mot många nya utmaningar under det nya året. För egen del blev året 2016 det år då min nya blogg PellasInspiration.se verkligen blev av.

Efter att ha bloggat via bloggportalen Lyx skaffade jag eget domän och utvecklade PellasInspiration.se till att bli eget varumärke. Under årets tre sista månader gjorde jag flera resor till södra Sverige och Danmark. En hel del teman kommer även under 2017 att kretsa kring resor i Sverige. Men, jag har också vissa planer på att göra fler resor i övriga Europa. Det som ligger nära till hands är att upptäcka mer av länder jag tidigare besökt. Mycket nytt finns kvar att upptäcka i länder som Tyskland, Kroatien, Belgien, Polen mfl.

Så, det kommer mycket mera under 2017!!

Dessutom har jag under året som gått haft förmånen att bo på fler hotell än vanligt. Dessutom fått möjligheten att prova på flera olika hotellkedjor. Av olika anledningar har jag bott en hel del på Scandic. I flera länder har de haft ett par av mina favorithotell. Men, under 2016 har jag även bott på kedjor som Clarion samt Radisson Blue. Detta med olika hotells fördelar tänkte jag skall bli ett tema under 2017. Andra kedjor som jag kommit i kontakt med är Hyatt Regency, Hilton, Sheraton mfl.

Radisson Blu HelsingborgRadisson Blu Helsingborg

Admiral Hotell KöpenhamnAdmiral Hotel Köpenhamn

Ni som lärt känna mig via bloggen vet att jag ofta testar närproducerat och försöker njuta av mat & dryck när jag reser. Inspiration kring både öl och vin kommer som vanligt att bli återkommande teman.

Med andra ord…ser fram emot 2017.

Du kanske också gillar

6 Kommentarer

 • Reply FREEDOMtravel 31 december, 2016 at 14:45

  Din blogg har blivit så mycket snyggare och proffsigare nu! Önskar ett riktigt Gott Nytt år!

  • Reply Petra Nordin 2 januari, 2017 at 09:24

   Tack snälla Helena! Dina ord värmer 🙂
   Gott Nytt År 🙂

 • Reply Eva – People in the Street 1 januari, 2017 at 09:29

  Gott nytt resår önskar jag dig 🙂

  • Reply Petra Nordin 2 januari, 2017 at 09:23

   Tack detsamma Eva, hoppas på många roliga resor under året 🙂

 • Reply Daniela 2 januari, 2017 at 17:13

  Åh så fin blogg du har!
  Gott nytt år!

  • Reply Petra Nordin 2 januari, 2017 at 19:04

   Tack snälla Daniela! 🙂

   Gott Nytt År!

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.