Mat&Dryck

Vasastans bästa sushi!

22 maj, 2017

Visst är det kul när man blir positivt överraskad??? I våra egna kvarter ligger ett ställe som fler borde upptäcka. Vanadis Sushi & Asiatiskt intill Vanadisplan och vägg i vägg med Fondueboden är en positiv överraskning. Vi har gått många gånger och hängt på Fondueboden genom åren… men, i fredags slank vi in på denna ‘kvarterskorg’ som överraskade stort…. älskar sushi och brukar äta det när jag hittar hög kvalité. Vanadis är ingen överdriven lyx, men smakkombon samt kunnandet är det inget fel på. Serveringen får också extra plus, se bilder. Som sagt ingen överdriven lyx-känsla, men personalen är som sagt mycket kunnig och har sysslat med asiatisk mat i många år.

Har ni vägarna förbi Vasastan är detta värt en omväg och speciellt ni som är priskänsliga. Mycket hög kvalité på råvaror samt för dessa pengar….

Ägaren Zeljko 

Vi blev serverade lite olika sushi b.la Halstrad lax, Pankoroll och Vanadisroll som är deras storsäljare.

 

Spicy Tuna Roll

Snygg Inredning

Snygg inredning, gillar lampan!

 

Foto: Petra Nordin ( Pellas Inspiration)

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.