Hamburg, Mat&Dryck, Resor

Clouds – Heaven´s Nest takterass Hamburgs bästa utsikt

20 maj, 2017

Reseminnen är det nya Svarta!!? Eller hur?

Det är ganska kul med fejan och deras påminnelse om saker man delat på sociala medier…blir det mer socialt än detta??…  Häromdagen mindes jag tillbaka till när jag var i Hamburg på en jobbresa. Och minnena kom till mig just denna för Sverige ovanligt varma majkväll fredagen den 19e i denna månad. För vädret har ju lämnat lite övrigt att önska fram tills denna helg …i Stockholm. I Hamburg kan jag nog tänka mig liksom i Skåne och på Västkusten att våren står i full blom? Något jag skrivit om tidigare, hur olika mentalitet och känsla vi har inom vårt underbara Sverige…tänk bara vilken skillnad det är på Göteborg och Stockholm??

FB påminde mig alltså om de dagar jag spenderade med jobbet i Hamburg för några år sedan. Där stannade vi ett par dagar så då hann vi besöka den coola takterassen Cloud – Heaven´s Nest som ligger på Reeperbahn 1. Baren har stadens bästa utsikt över Hamburg och dess omgivning. Hela terassen är inglasad så du har utsikt vart du än vänder dig.

Det var här jag drack Moët & Chandon Ice Impérial första gången… Vad passar bättre en solig kväll på Hamburgs coolaste takterass..

 

Bilder: Pressbilder och Petra Nordin (Pellas Inspiration)

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.