Mat&Dryck, Saker i Sverige

Bianchi Café & Cycles i ny tappning!

17 april, 2017

På Norrlandsgatan 16 har Bianchi Café & Cycles åter öppnats och dessutom i helt ny tappning!

Det tidigare kafét och bufferestaurangen stängdes i dec 2016 och har nu helt ny inrikting gällande à la carte. Nya Bianchi är mer än ett kafé, det är också en restaurang med 110 sittplatser och cykelaffär. Menyn är naturligtvis äkta italienskinspirerad och allt är gudomligt vällagat.

Här inväntar mar hovmästaren och samtidigt kollar in de olika cyklarna 

Jag och en kollega testade lunchen under veckan som gick. Maten är vällagad och god. Man kan välja på allt från dagensrätt, pizza mm. Menyn är indelad i olika delar. Prolog = en liten bit för att inleda måltiden.
Flat= Proteiner och rolling= Lätta proteiner och grönsaker. För att sedan följa upp med en hel del kolhydrater så som pizza, pasta mm.  Det var knappast fullsatt när vi kom vid 11.30, men det kanske beror på att det är påsklovsvecka i Stockholm…vi förutspår att detta nya Bianchi mycket snart kommer att var just fullsatt när omkringliggande kontors personal hittat dit. Dessutom, kunde vi konstatera att när vi lämnade vid 13 tiden så var det nästan fullsatt. Restaurangen passar lika bra för den stressade kontors-råttan som för oss som verkligen njöt av vår 90 minuters lunch 🙂 Vi provade en hel del, men vill gärna återkomma för mer…bordsgrannens korv med vita bönor är något som vi kanske hade önskat att vi förstått vart bra innan vi beställde våra lika läckra rätter på bilderna nedan.

Glada kockar!

Här kan du passa på att köpa ett par nya cykelskor eller lite litteratur

Gillar verkligen deras snygga mosaikgolv!

Det som jag gillar med hela affärsiden är som Pelle Lydmar sade:

”Det är halva affärsidén, att man ska köpa en cykel”,

Här kan du lämna in cykeln på reparation medans du äter något gott eller bara tar en kaffe..

Det märktes att resturangen bara har varit öppen drygt en vecka. Personalen är trevliga och tillmötesgående, men det strulade lite vid betalningen. Personalen hade ej ännu hunnit lära sig kassasystemet… men det var sekundärt 😉 *blink

Lokalen är verkligen snygg och sobert inredd med ett fantastiskt snyggt mosaikgolv i brunt och vitt. Hela restaurangen andas en öppenhet och välkomnande känsla som stannar kvar hela vägen tillbaka till kontoret.

 

 

 

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Reply LinizTravel 17 april, 2017 at 20:47

  Vad häftigt!!!! Hoppas påsken varit härlig!!! Kramar

  • Reply Petra Nordin 23 april, 2017 at 20:47

   Det är ett riktigt coolt cafe! Kommer att bli många besök framöver:-)

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.