Familj, Mat&Dryck, Restauranger

Släktträff och återbesök på Joels Brygga.

24 juli, 2019

I slutet av juli blev det en weekend hos svärmor, som hade anordnat en liten släktträff. Vi möttes upp på välkända Joels Brygga i Träslövsläge eller ‘Lejet’. Ett kärt återbesök av både restaurangen och Markos kusiner, morbror och alla de andra inklusive deras respektive. Som man kan vänta sig av Varberg på sommaren fanns en överrepresentation av ‘boråsare’ vid bordet. Härlig stämning och både väder samt köket levererade denna eftermiddag. Till Joels Brygga åker man både för stämningen och den genuina atmosfären samt lokala råvaror. Vi bjöds både lokalt fångad fisk och Liljegårdens kött. Härligt!

Goda röror som skagen, laxröra, senapssill, lax mm

Otroligt god jordgubbstårta, smak av sommaren…

Jag hemma hos Åsa & Anders vid Läjet

Fota: Petra Nordin ( Pellas Inspiration)

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.