Familj, Livsstil, Stockholm

Cupcake STHLM!

14 March, 2016

Måndag och veckan har verkligen börjat bra. De senaste  helgerna har verkligen givit energi. Att se stan till fots har verkligen givit nya perspektiv och inspiration. Även om vi älskar att resa både kort och långt kan avkoppling i sin egen stad vara mycket uppfriskande. Ibland besöker vi parker och ofta slinker vi in på museer av internationell klass, då ex. Fotografiska är en av våra favoriter. På tal om Fotografiska och den New York känsla man får där, så hamnar vi nuförtiden nästan alltid på Cup Cake butiken vid St Eriksplan. Det är deras glutenfria som attraherar mig mest, men de har något för alla och dessutom den trevliga stämningen.  Får en känsla av de goda cupcakes i miniformat som inhandlades på en utav mina favorit matbutiker i NY…. Dean and Deluca. It feels like the first time in New York all over again!!    

 

En samling cupcake…Favoriten är den som smakar semla 🙂

Söndagsmys!

Söndagsmys!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.