Nyheter

Vårens nyheter från Cloetta!

12 maj, 2019

Vårens nya godis består av 2 spännande nyheter från Malaco. Dessutom en läskande mix från Läkerol YUP, samt Cloettas Sportlunch Caramel och Polly som hämtat smakinspiration från fikabordet.

Malaco Gott&Blandat, Fizzypop & Co

De omtyckta och ikoniska Gott&Blandat-påsarna får en ny familjemedlem. En ny ungdomlig och bubblande medlem: Fizzypop & Co. Det är en blandning med populära “fizzy-smaker som bjuder på en läskande upplevelse. Olika smaker av citron, cola, äpple, persika, vattenmelon och bubbelgum.

 

Malaco Kick Mango

Lagom till sommaren lanseras en ny fruktig smakkombination av den populära lakritskolan kick. Nämligen Mango och lakrits! Den gula förpackningen utsrålar solmogen mango och är enkel att ha nära tillhands tack vare den lilla förpackningen.

Läkerol YUP Mix frozen Mango & Lime

Läkerols nya smak av är en mix av två läskande goda smaker i samma påse. Exotisk mango och lime blir sommarens fräschaste kombination.Tänk exotisk sommarcocktail och läskande isglass i en och samma sockerfria och veganska pastill.

Polly for a swedish fika

Polly bjuder på klassiska svenska godbitar- for a Swedish fika! Smakerna är tänkta att passa lika bra till fredagsmys som lördagsgodis. Eller till en kopp kaffe och de små chokladtäckta skumptopparna täcker in hela fikabordet. Smaker av kladdkaka, blåbärspaj med vaniljsås och så klart den av alla älskade kanelbullen.

Sportlunch Caramel

Sportlunch är en oemotståndlig chokladbar med mättande konsistens. Den här gången har den sega kaknougaten toppats med ett lager flytande kola och omslutits av ett täcke med mjölkchoklad och riskrisp.

Pressutskick från Cloetta: Produkterna finns i butik from v19

Text: Cloetta
Bild: Petra Nordin (Pellas Inspiration)

Du kanske också gillar

5 Kommentarer

 • Reply Sarah 13 maj, 2019 at 21:53

  Det är riktigt kul att testa nytt godis 🙂

 • Reply Johanna 20 maj, 2019 at 14:17

  Men gud va gott de låter ! Dessa måste man ju verkligen smaka . Jag testar alltid allt nytt som kommer 😀

 • Reply Snabela 20 maj, 2019 at 20:54

  Låter jätte gott, framför allt den nya sportlunch. Den skulle jag vilja testa.

 • Reply Amanda 20 maj, 2019 at 23:46

  Eftersom jag inte gillar lakrits och om jag ska äta lakrits så ska det vara söt lakrits men däremot blev jag väldigt sugen på att prova gott &blandat påsen. den ska jag kolla upp 🙂

  • Reply Petra Nordin 21 maj, 2019 at 06:39

   Gott & Blandat var riktigt god likadant med polly favoritsmaken var blåbärssmaken 🙂

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.