Livsstil, Mat&Dryck

Greasy Spoon Frukost – hela dagen!

3 mars, 2019

Började min söndag med att äta en tidig frukost med min vännina på Greasy Spoon i Vasastan. Vi möttes upp vid niotiden. Då var det redan kö för att komma in… är nog sist på bollen att upptäcka detta härliga frukostställe i mitt kvarter i Vasastan!

Greasy Spoon är stället där du kan äta frukost hela dagen…

Skeden startades av två inflyttade britter 2014 på Söder. Som många var de trötta på all dålig brunchmat. Vem har inte upplevt vattnig äggröra, vita burkbönor och till detta BRÄND bacon. 2016 öppnade man även detta ställe i Vasastan. Redan från början har dessa ställen varit fullsatta av hungriga Stockholmare *blink. Mest populärt kring lunchtid …och då kan väntetiden vara upp emot 1 timme. Min rekommendation är att vara ute i god tid då man ej kan boka bord.

 

Perfekt Eggs Benedict!

Det finns så mycket otroligt gott att beställa…hög kvalitet rakt igenom…men, amerikanska pannkor,  Egg-Muffins, Banana Bread, Chiapudding mm. Du kommer garanterat att gå mätt härifrån 🙂

Vi delade på en Banana Bread, som var god men mäktig.

Min vännina Anette

Ett schysst ställe för frukost eller en brunch med väninna, kompisgänget eller med den du håller kär!

Foto: Petra Nordin ( Pellas Inspiration)

Du kanske också gillar

6 Kommentarer

 • Reply FREEDOMtravel 5 mars, 2019 at 20:51

  Oj vad gott det där såg ut! 🙂

  • Reply Petra Nordin 6 mars, 2019 at 22:35

   De har så mycket gott, måste gå dit fler gånger och prova lite andra rätter 🙂

 • Reply Moa Larsson 7 mars, 2019 at 09:02

  Jag har växt upp i Stockholm men är sedan fyra år utflugen till Västerås på grund av kärleken. Men jag har så länge verkligen tänkt att jag ska besöka Greasy Spoon, till och med haft det inplanerat men det har alltid kommit något emellan. Skulle vilja ta med min mamma dit och bjuda henne på massor av gott, nu blev jag inspirerad igen! Tror att det får bli ett besök någon gång i vår ❤️

 • Reply Ulrika 7 mars, 2019 at 15:59

  Wow, det där ser så gott ut! 🙂

 • Reply Helena Roth 1 april, 2019 at 11:56

  Gud så läcker det där ser ut! Roligt namn också, som verkligen fångade mitt öga! Får definitivt kolla in nästa gång jag besöker stora staden i norr (så skåning jag är).

  • Reply Petra Nordin 4 april, 2019 at 07:36

   Helena, gör det du kommer inte att bli besviken, det är otroligt gott men mäktigt ..

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.