Resor, Saker i Sverige

Julen närmar sig med stormsteg!

18 december, 2016

Nu när julen närmar sig med stormsteg…  är vi hemma i Stockholm denna helg och förbereder julen med allt vad det innebär. Klä granen, förbereda maten och köpa de sista julklapparna mm.

Efter att ha varit på resande fot nästan varje helg under december är det skönt att landa lite inför helgerna och det nya året. Som det ser ut nu stannar vi i Stockholm tills i början på januari 2017. Förra helgen var vi med om en resa som blev lite extra intensiv. På två dagar besökte vi Malmö, Köpenhamn (lördagen) och Helsingborg samt Arild (söndagen). Den blev extra intensiv då vi hamnade i tågkaos på väg hem från Köpenhamn. Med lite hjälp av medresenärer tappade vi dock bara ett par timmar och hann fram till hotellet i Helsingborg lite senare än vanligt. Som jag skrivit tidigare är Skåne och Västkusten några av mina absoluta favoriter. Vi är ofta i dessa trakter. Förra helgen gjorde vi alltså en resa med liknande stopp under två dagar som vi sommaren 2015 ägnade en hel vecka. Då 2015 gjorde vi en underbar resa med stopp en eller flera nätter i Malmö, Köpenhamn. Dessutom en dag på Cornwell SPA-Helsingör och sedan Arild och Helsingborg. Kan man verkligen göra denna resa (förutom Helsingör) på bara två dagar? Vi gjorde ett försök…följ resans olika stopp i kommande inlägg.

 

Trevlig fjärde advent!

Julen närmar sig med stormsteg

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.