Event, Saker i Sverige

Nordic Travelblog Event!

5 december, 2016

Stressade hem från jobbet i fredags för att byta om till den “lilla” svarta. Jag var inbjuden att medverka på nya Nordic Travelblog Events som gick av stapeln på hotell Sheraton i Stockholm. Temat var gala med röda mattan och bubbel.

Kvällen arrangerades av Cecilia Löwenadler och Anna Nilsson från Travel & Lifestyle Nordic. Vi fick lyssna på spännande föredrag kring teman som var utvecklande för bloggare. Dessutom om varför vi skall besöka Tel Aviv/Israel, belgiska Flandern, Murcia i Spanien och USAs Key West. Det bjöds på gott rött vin från Israel och vitt vin från Spanien. Sheratons kök hade även lyckats skapa en internationell och god buffé. Detta avslutades med en supergod efterrätt Key Lime Pie som hämtades från sponsorn amerikanska Key West.

Under kvällen träffade jag både nya och gamla bekanta. Det minglades friskt bland borden.
Nordic Travelblog EventHelene Hofverberg från PR byrån Related och Lynn Dauwe från Flanderns Turistbyrå

Nordic Travelblog EventMaria som driver bloggen Fantasy Dining och Daniela – Discovering the Planet i bakgrunden.
Nordic Travelblog Event

Nordic Travelblog EventLite gott och blandat från buffén

Nordic Travelblog EventRött vin från Israel och klassiska pommes frites från Belgien serverades till buffén.

Eftersom kvällens tema var Travel och Photography kretsade mycket kring tankar kring bilder. För att uppmärksamma detta delades det också ut priser till de bloggare och influensers som juryn ansåg gjort särskilt bra ifrån sig under 2016. För mig som inte är renodlad resebloggare var det särskilt kul att medverka på detta event och mingla. Några bloggare har jag träffat tidigare men träffade även andra som var helt nya ansikten för mig. Det var en rolig och inspirerande kväll. Återsåg bland andra Annika Myhre som driver bloggen ResfredagLina Gröndahl Sjölund som driver bloggen Liniztravel och hennes vännina Diana från Dianasdrömmar. Dessutom Lena Löfblad Ladies Abroad , Katarina Wahlfart Äntligen vilse och Sofia Zetterqvist  Fantasiresor. Storbloggarna Helena och Peter från FreedomTravel var dessutom med på Skype-länk från Kroatiens huvudstad. Mycket passande då de vann en weekendresa med Air-Serbia och Hotel 88 Rooms till Serbiens huvudstad.    

Här är några av alla pristagarna:

Travel Innovator 2016 FreedomTravel

Travel Photographer of the year Ohdarling

Instagram Competition 2016 Peopleinthestreet

Travel inspirator 2016 Matochresebloggen

Nordic Travelblog EventMaria Von Gegerfelt ordförande för Sveriges Turistjournalisters förening (STJ) och Marko Persson som delade ut ett pris till FreedomTravel.

Du kanske också gillar

6 Kommentarer

 • Reply Fantasy Dining 5 december, 2016 at 22:02

  Så trevligt att ses på detta roliga event. Hoppas det kommer fler tillfällen 🙂

  • Reply Petra Nordin 9 december, 2016 at 09:23

   Hej Maria! Det var jättekul att äntligen få träffa dig.:-)

 • Reply LinizTravel 6 december, 2016 at 07:58

  Så roligt å ses 🙂 å tack för länkningen!!!! En riktigt lyckad kväll!!! Kramar

 • Reply FREEDOMtravel 6 december, 2016 at 22:16

  Vad roligt att läsa din rapport från kvällen! Vi hade förstås velat vara med men det var roligt att vi i alla fall kunde vara med liiite på ett hörn 🙂 Och sååå roligt att vi vann ett pris!!! Vi blev både överväldigade av att vinna och väldigt glada över själva priset! Vi har ju länge velat åka till Belgrad så det ska verkligen bli sååå roligt!!!!

  • Reply Petra Nordin 9 december, 2016 at 11:11

   Tack snälla:-) Det var jättekul att ni var med på ett hörn denna kväll! Det var helt oslagbart att se Er min när ni läste upp vinnaren…. Ni kommer inte att bli besvikna på Belgrad, då det är en av mina absoluta favoritstäder.. ( kanske lite partisk:-) )

 • Reply Eva - People in the Street 20 december, 2016 at 12:29

  Det var verkligen ett trevligt event och roligt att träffa så många av er som jag mest känner via resebloggandet 🙂 Jag ser fram emot nästa träff!
  Tack för länkningen också 🙂
  Ha det fint!

 • Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.