Event, Stockholm

Adele!

3 maj, 2016

I fredags så stressade jag hem från Linköping, som har varit mitt hem de senaste veckorna. Min favoritartist alla kategorier, den fantastiska Adele spelade på Tele 2 Arena. Jag hade verkligen längtat  efter hennes konsert och jag blev inte besviken. Det var kanonstämning och mycket känslor som väcks genom hennes texter. Det var också en fantastisk show där det bl a började regna under balladen “Set fire to the rain”.  Under många av låtarna var publiken uppe på fötterna och levde med i låtarna. Behöver jag säga att det var fullsatt. Öppningsnumret “Hello” och avslutningen “Rolling in the Deep” var bara några av de låtar som blev extra bra live. Hon är verkligen en artist som bjuder på sig själv och tar till sig publiken!

 

Bild lånad från Livenation

Bild lånad från Livenation

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.