Livsstil, Saker i Sverige

Blue Hotell & Spa Lidingö!

20 april, 2016

 

Blue SPA hamam-behandling

 

Vardagslyx 30 minuter från Stureplan i Stockholm!

Det händer ofta att jag ser fantastiska resorts och SPA som ser lockande ut på Instagram eller bloggar. Trots det kan jag inte sluta utforska de ställen som finns i min närhet och dessutom i Stockholm. För att undvika all stress valde vi en helg att åka till Blue-SPA Lidingö. Detta är ett nyrenoverat konferenscenter som tidigare ägdes av ett stort dataföretag. Det ligger fantastiskt med havsutsikt och brygga längst ut på Elfviksudde. Det är Sveriges ända riktiga Haman. Rummen är enkelt inredda, nästan lite spartanskt utan utsmyckningar. Hela hotellet är modernt och håller bra klass på såväl restaurang som vinkällare. När vi besökte var hotellet långt ifrån fullt och den exklusiva känslan var ständigt närvarande. Bra ölutbud med svenska och andra mikrobryggerier var en av middagens största överraskningar bland mycket annat som också höll hög klass.

Denna resort är certifierad och använder hudvårdsmärket Babor vid alla behandlingar.  SPA-personalen är diplomerad och man möts överallt av lagom uppmärksam men professionell personal. Minnesvärt var också att vi hann, trots tidig vår, att bada i havet. Tur att bastun vid bryggan som ligger idylliskt nedanför hotellet var igång.

 

 

Alla bilder är pressbilder från Blue Hotell & Spa

 

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Reply LinA 21 april, 2016 at 19:17

  Åh vad härligt dit skulle jag oxå vilja! Få se om jag hinner innan bebis!!!! Kram L

  • Reply pellasinspiration 24 april, 2016 at 14:18

   Lina!

   Det är verkligen värt ett besök!
   Vi kommer absolut att återvända dit…. Då skall jag prova på hamanbehandlingen 🙂

   /Petra

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.