Livsstil

Power Walk i Kungliga Hagaparken!

16 mars, 2016

Vaknade upp väldigt tidigt igår morse kl 05.50,  för att vara mig. Var för ovanlighetens skull ovanligt pigg…. Jag är riktigt morgontrött av mig i vanliga fall. Eftersom jag var så pigg så väckte jag Marko strax efter kl 06.00 Föreslog att vi skulle ta en power walk i Hagaparken som ligger ett stenkast därifrån vi bor. Sagt och gjort, vi körde en pw blandat med lite lätt joggning, i ca 45 minuter. Ingen utav oss är någon direkt löpare. Det var härligt att få vara ute i friska luften och njuta av tystheten i Hagaparken medans Stockholm vaknar till liv. Vi kommer definitivt försöka köra två pass på vardagarna och fortsätta våra långpromenader på helgerna för att utforska vårt vackra Stockholm

Ha en fortsatt fin onsdag!

Så här glad glad är jag att ta en tidig PW:-)

Så här glad glad är jag att ta en tidig PW:-)

DSCN8289 DSCN8288 DSCN8303 DSCN8302

Årets första joggingtur!

Årets första joggingtur!

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.