Livsstil, Saker i Sverige

Konstutställning i Katarina Kyrka!

13 mars, 2016

Den senaste tiden har vi spenderat många helger i Stockholm. Det börjar bli en vana att spendera hela dagar på stan och att upptäcka den till fots. Vissa stadsdelar förändras och det öppnar nya ställen i en sån takt att man aldrig slutar förvånas.  Vasastan tycker vi att vi känner hyfsat. Men, ibland blir man även där överraskad. Så, dessa längre promenader är ett jättebra sätt att upptäcka nya pärlor och att ta sig tid till avstickare som man inte planerat. En sak vi emellertid planerade för inte så länge sedan var att besöka Stefan Hedström utställning i Katarina kyrka på Södermalm. En av Stefans tidiga målningar har vi hängt på hedersplats i vår matsal. Utställningen håller på till och med 31 mars. Den innehåller både statyer i olika material samt målningar. Det var förutom utställningen extra roligt att träffa Stefans fru Agneta och deras två barn.

Om ni är i närheten så titta gärna förbi och se utställningen!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jag tittar på konst...

 

 

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.