Belgrad, Resor, Serbien

Cream of Scandinavia Belgrad

23 februari, 2016

I Belgrads centrum ligger en mindre butik där många svenskar och andra träffas. Den heter Cream of Scandinavia och drivs sedan 10 år av ”göteborgskan” Jana Vranješ. Förutom att samla alla som tycker om Skandinavien säljs kläder, smycken och lite inredning. Butiken är en av mina favoriter och det blir alltid några inköp vid varje besök. Det bästa med affären är faktiskt att träffa Jana och alla andra besökare som gillar snygga kläder mm. Blandat med skandinavisk design tar Jana också in en hel del intressanta inhemska märken.

Coola skor serbisk design

 

Min fina vännina som driver butiken

 

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.