Livsstil, Mat&Dryck

Trettondagsafton!

6 januari, 2016

Vilken härlig dag det var igår! Strålande sol och kallt…. Började dagen med en långpromenad runt Karlberg och Kungsholmen! Sedan var det till att slappa en liten stund innan det var dags för att fixa lite inför middagen!

Börjar äntligen få tillbaka min inspiration för matlagning igen… Så det blev till  att baka eget glutenfritt knäckebröd och göra lite hemgjord majonäs… Enkelt och gott… Detta skulle användas till förrätten ikväll!

Till förrätt blev det lite småplock bl.a. Parmesanplättar med löjrom, skagenröra på fröknäcke… Till detta drack vi lite mousserande Rotari blanc de blancs som har kommit att bli en favorit. Till huvudrätt blev det hummer och lite goda ostar..


Ha en fortsatt trevlig helg!?


  
  
  
  

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.