Livsstil, Resor, Serbien

Träning med PT på gymmet i Kopaonik!

30 augusti, 2017

En av dagarna med halvdåligt väder stannade vi på Grand Hotell. Där tränade vi på gymmet som ingår i MK Mountain Resorts träningsanläggning. Det är samma ställe som vi brukade hänga på eftermiddagarna i anslutning till deras större SPA avdelning.  Då jag legat efter och inte har tränat hårt på länge, frågade jag efter en PT som stöd för att komma igång. Har nu haft hjälp i två dagar med nya smidighetsövningar och verkligen bra stöd för att komma vidare med träningen.

Min PT arbetar i vanliga fall i både Belgrad och Kopaonik. Ganska troligt att jag kommer att höra av mig framöver då vi är i Serbien. Det är dessutom bra stöd och otroligt lågt pris; 5 EUR eller 500 dinarer, ca 40 kr.  Lite billigare än PT hemma i Sverige…*blink 😉 Det som också är lite extra kul med träningen på Kopaonik är att många världsstjärnor från olika kända lag samt de serbiska landslagen lägger sina träningsläger där. Vi har träffat på både landslagen i volleyboll och basket…som är världsnivå för både damer och herrar….

Vi körde lite maskiner men desto mer övningar med egen kroppsvikt!! Tungt var det 😉

Jag kör lite uppvärmning på crosstrainern..

Lite benböj

Avslutat dagens pass med “kära” plankan

Den här semestern har varit toppen på flera sätt. Främst då jag känner att jag fått en nytändning gällande träningen på egen hand…. har ett gymkort som de allra flesta, men tyvärr ej nyttjat kortet som jag har velat hitintills!! Nu blir det ändring och det känns verkligen som jag är på G.. Bra start inför hösten!! Balance Sthlm vi ses snart 🙂

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.