Livsstil, Resor

Radisson Blu Metropol Hotel – Helsingborg!

15 januari, 2017

På vår resa till Malmö-Köpenhamn innan jul stannade vi även en natt i Helsingborg. Då vi behövde en god natts sömn efter ganska mycket strul med färden över Öresund hade vi bokat Radisson Blu Metropol. När vi äntligen hade kommit över bron från Köpenhamn checkade vi in på Radisson Blue Metropol i Helsingborg. Där spenderade vi natten innan vi påbörjade vår resa tillbaks till Stockholm med flera stopp på vägen.

Radisson Blu ligger mitt i centrala Helsingborg. Hotellet invigdes 2015, så allt känns nytt och fräscht. Hotellet andas en öppenhet i både inredning och entré med bar. Hade vi bott i Helsingborg hade detta varit ett ställe som vi hade hängt på…

Baren serverade ett av våra vänners vin Bacina-Vino, så det var extra roligt att dricka detta på deras hemmaplan.

Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg

Hotellrummet var snyggt inrett i mörka sobra färger och sängen var gudomligt skön!
Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg badrumSchyssta hud- och hårvårdsprodukter

Radisson Blu Metropol Hotel -Helsingborg Frukostmatsalen

Något som jag älskar med att bo på hotell är att kunna avnjuta en god frukost. Radisson Blu´s frukostbuffé håller hög kvalitet. Allting var snyggt upplagt och inbjudande för ögat… rent och snyggt samt att ständig påfyllning gjorde att ingenting tog slut. Dessutom att uppläggningen på faten likväl som dukningen var fräsch genom hela frukosten.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  • Reply LinizTravel 16 januari, 2017 at 11:52

    Älskar att bo på mysiga hotell 🙂

  • Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.