Livsstil, Saker i Sverige

Bondens Marknad!

20 oktober, 2016

dsc_0296

From första helgen i augusti tom sista lördagen i oktober så är det Bondens Marknad på Katarina Bangata som ligger på söder i Stockholm. Det är något som vi besöker några gånger per säsong. Vi gillar att stödja små lokala producenter som lägger ner hela sin själ i sina produkter. Det säljs allt från ostar, grönsaker, kött mm.

Vi passade även på att gå förbi och hälsa på Markos gamla kompis Pia från Varberg som driver sin klädbutik Kunigunda som ligger i området SoFo. Det kommer ett inlägg om henne lite senare på bloggen.

Bondens Marknad på Söder är redan ett original som flera försöker härma. Och det tycker vi är bra att de gör. Eller hur?

De har funnits länge och numera försöker många göra marknader av alla möjliga produkter. Strand vid Hornstull är deras kompisar mfl. som försöker sälja och dra folk på samma sätt. Kvalitet och närproducerat blandat med andra intressanta produkter. Speciellt de som inte får plats hos de mer etablerade matbutikerna. Väl värt ett besök!

dsc_0298
dsc_0297

dsc_0301

dsc_0303

dsc_0323Pia som driver butiken Kunigunda på Skånegatan 76.

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Reply FREEDOMtravel 21 oktober, 2016 at 17:13

  Ser så härligt ut med alla grönsaker! Kanske kan man få sig en vitaminkick av det där också 😉 Vi har varit ganska sjuka båda två, och är fortfarande inte friska, så det skulle behövas 😉 Trevlig helg!

  • Reply pellasinspiration 22 oktober, 2016 at 07:29

   Absolut värt ett besök! Vi gillar verkligen dessa marknader där vi kan köpa närproducerat och ekologiska produkter:-)
   Ni får krya på ER!
   Trevlig Helg!

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.