Livsstil, Mat&Dryck

Söndag!

16 november, 2014

Idag har det varit full rulle….. Vaknade upp vid kl 8.30. Åt en härlig frukost med ägg bacon och kaffe som ❤️tillagade! Sedan var det till att springa upp i tvättstugan hela 8 maskiner hann jag med ?… Sedan var det dags att hinna ut innan det blev allt för mörkt.. Sprang förbi sthlmmatvarufabrik och lämnade lite fröknäcke som jag bakat till en utav tjejerna som jobbar där, hoppas hon skall gilla brödet. Sedan en tur till söder där vi strosade omkring en stund. Vi hamnade på Barcentral vid nytorget där vi intog ett glas vitt och en charktallrik med en massa gott! Hem handlade lite tillagade en supergod pizza till middag, LCHF såklart blev väl godkänd av ❤️. Nu blir det till att slappa en stund i soffan innan läggdags!!

IMG_4082.JPG

Charkbricka från Barcentral…

IMG_4089.JPG

Pizza LCHF ala Petra!

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.