Event, Livsstil, Skönhet

Stockholm Beauty Week 2018 firar 5 år!

23 maj, 2018

Sköna Maj 🙂 är månaden för alla som gillar skönhet, make up och roliga behandlingar … Stockholm Beauty Week firar i år 5 års jubileum. Mässan hölls i anrika Konstnärshuset vid Norrmalmstorg där den även var tidigare. Nu var den dock större och tog upp hela fyra våningar. Ett 50-tal utställare varav flera hade mobila behandlingsrum.

Mässan börjar som alltid med en pressfrukost för journalister, bloggare, influencers och inköpare. Maria Forsén som är en av initativtagaran till denna fantasiska mässa presenterade utställarna. Flera ‘brands’ fick möjlighet att presentera sina produkter. Naked Juice Bar stod för en frukost med mycket naturlig energi och nyttigheter. Bl a två olika sorters smoothie och deras Get RAW produkter.

Det var en hel del lanseringar under mässdagarna. En mycket trevlig och speciell första dag med många förmiddagsaktiviteter. Mässan öppnar sedan för allmänheten kl 12.00.

Några av utställarna som presenterade nytt utbud och demonstrerade dessa produkter var bl a Maria Åkerberg, Noella O´Connor från Tan Organic och Susanne Liljeberg från HyneE.

Det var fartfyllda dagar med utställare samt föreläsningar och underbara behandlingar. Modevisningen och efterfesten på Norrmalmstorgs Vau du ville var även den riktigt bra.

Träffade så många inspirerande utställare och kvinnliga entreprenörer som arbetar hårt för sina produkter

Förra årets besök på Stockholm Beauty Week innebar att jag fick jag upp ögonen för hudvårdsmärket Rosenserien. Det är en svenskproducerad hudvårdsserie. Fick då prova deras Tinted moisturizer som jag bara älskar. Den är lätt att applicera och desutom väldigt dryg. Fick nu en liten pratstund med Carina Swartz som är VD för bolaget. Rosenserien har funnits i över 30 år, på den svenska marknaden och deras produkter är både ekologiska och veganska. Gillar speciellt att Rosenserien har produkter för både män och kvinnor. Det är inte alla svenska märken som har det. Fick testa Rosenseriens Body Butter Shaping som är en uppstramande intensivkräm för hy i behov av extra fukt och näring. Krämen återfuktar effektivt och stramar upp. Dessutom blir huden sammetslen 🙂

EcoCoco är ett Australiensikt ekologiskt skönhetsmärke som nu lanseras i Sverige. EcoCoco innehåller 100% certifierad organisk kokosnötsolja. Kommer att testa deras brun utan sol och deras bodyscrub coco/lime. Har ej ännu provat dessa. Spännande att se hur de känns.

Fick en liten pratstund med den coola entreprenören Susanne Liljenberg, som en gång i tiden startade upp inredningskjedjan Granit. Hon har tillsammans med 3 st kollegor startat upp hudvårdsmärket HynE som tillverkar i Sverige och arbetar mot djurförsök. HynE lanserade under Sthlm beauty Week en nya produkt som Susanne kallar för laberitorielyx. HyneRaw är ett ansiktsserum som skall användas under 7 dagar.

Transdermas serum regenererar, skyddar och stärker huden med hjälp av vitaminer och naturliga ingredienser och lämpar sig för alla hudtyper.

Me Anima är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke som inriktar sig på oljor, som snabbt blivit ”den nya krämen”. Har provat deras lavendelolja som är helt fantastisk. Min psoriasis har blivit mycket bättre bara efter några dagar. Nu håller jag tummarna att jag nästan kan bli symtomfri!!

Midnattsol är ett nytt svensk hudvårdsmärke på den svenska marknaden. Produkterna bygger på extrakt från bär som har vuxit under midnattssolens magiska ljus. Ser fram emot att prova ansiktspeelingen som jag köpte med mig hem..


Make Up märket INGLOT  Cosmetics grundades för över 30 år sedan i den lilla staden Przemyśl, Polen, och är idag en världsledande tillverkare av kosmetika.

M Picaut är en effektiv hudvårdsserie för kvinnor och Sveriges mest prisbelönta hudvårdserie

Amelie Soie är ett varumärke med en exklusiva produktserie av Beauty Essentials för att förenkla skönhetsrutinen för såväl hemmabruk som för salong.

Passade även på att fixa brynen hos Gildaskolan och naglarna hos Depend Cosmetics

 

Tack alla utställare och arrangörer för en mycket välorganiserad mässa. Fick mycket inspiration vid de intressanta föreläsningarna och många nya bekantskaper. Ser även fram emot att prova alla fina produkter  vi fick i goodiebagen!

Ser fram emot nästa års mässa!

Du kanske också gillar

11 Kommentarer

 • Reply sofia lissmyr 24 maj, 2018 at 07:59

  Åh låter ju hur roligt som helst att träffa kvinnliga entreprenörer 🙂

 • Reply Viktor Högnäs 24 maj, 2018 at 07:59

  Verkar som du haft roligt där 🙂 Vad kul! 🙂

 • Reply Sanna 24 maj, 2018 at 09:33

  Va mysigt du verkar ha haft de! 🙂

 • Reply Emeeli 25 maj, 2018 at 07:51

  Oh spännande. Krämen mot psoriasis lät ju intressant ?

 • Reply Agnes 25 maj, 2018 at 07:56

  Ser superkul ut!! 🙂

 • Reply Jeanette 25 maj, 2018 at 09:01

  Ser ut som det blev väldigt trevligt och lyckat 🙂

 • Reply Anna Hauffman 25 maj, 2018 at 11:40

  Ser ut som du hade en mycket givande dag. Kul!

 • Reply Emma Engström 26 maj, 2018 at 12:40

  Men åh vad roligt! 😀

 • Reply Paulina 30 maj, 2018 at 07:54

  Vad kul med event?

 • Reply sofia lissmyr 30 juni, 2018 at 07:58

  Underbart med event 🙂

  • Reply Petra Nordin 30 juni, 2018 at 12:50

   Ja, Sthlm Beauty är ett av mina favoritevent varje år!

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.