Hotell, Tallin

Von Stackelberg Hotel i Tallin

3 oktober, 2017

En helg i september besökte jag Tallin för en kort weekend. Vi tog Siljatallink över på torsdags kvällen, för att anlända i Tallin vid 10-tiden nästa morgon.  Det är drygt 12 år sedan jag var där senast, men då tog vi bara båten fram och tillbaks och övernattade ej. Så den här resan såg jag verkligen fram emot, fast det bara blev en natt på hotell innan hemfärd.

Vi bodde på Von Stackelberg Hotell är ett gammalt antikt hotell som byggdes av tysk baltiska baronen Von Stackelberg 1847. Hotellet ligger ca 10 min promenad från den medeltida gamla stan. Det passas mig väldigt bra då jag gillar att promenera överallt. Staden är väldigt promenadvänlig.

Alla hotellrummen är olika inredda. Jag bodde i gamla stallet som var helt nyrenoverat. Rummet var rymligt och hade alla bekvämligheter som behövs. Badrummet hade en jacuzzi som jag var tvungen att prova *blink

Frukostbuffén höll en väldigt bra standard med allt från en nyttig shot som serverades precis när man kom in till klassiska rätter som äggröra, bacon, yougurt mm

Hotellet har även en liten spa-avdelning som man kan nyttja om man bor på hotellet. Tyvärr så hann jag ej med någon behandling denna gång, men nästa gång jag åker till tallin så måste jag besöka något spa… Några i mitt sällskap hann med lite behandlingar och var mycket nöjda med resultatet

Pressbild från hotellet
Pressbild från hotellet

Mysig bakgård

Bilder Petra Nordin om inget annat anges

Du kanske också gillar

4 Kommentarer

 • Reply Gun Persson Jerosimic 3 oktober, 2017 at 14:51

  Ser trevligt ut!

  • Reply Petra Nordin 4 oktober, 2017 at 07:44

   Det var ett mysigt hotell som låg precis utanför ringmuren runt gamla stan:-)

 • Reply LinizTravel 3 oktober, 2017 at 20:22

  Wow snyggt hotell 😉 Tallin är verkligen härligt 🙂 kramar

  • Reply Petra Nordin 4 oktober, 2017 at 07:46

   Hotellet var supermysigt! Tallin överraskade verkligen… Kram 🙂

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.