Event, Saker i Sverige

Edblad- Trendkväll i november!

11 november, 2016

Härom kvällen var jag inbjuden till Edblad i Stockholm där Emila de Poret och Ebba von Sydow stod som värdar. De berättade om höstens mode och hur man på bästa sätt kan kombinera enkla, klassiska kläder med lite roliga smycken. Lite nya smycken blev självklart inhandlade denna kväll! Det jag gillar med Edblads smycken och inredning är den enkla och nordiska designen som inte kostar en förmögenhet. Så alla har råd att köpa ett smycke lite då och då…

Det bjöds på bubbel, 20% i rabatt hela kvällen samt personliga stil tips av tjejerna!

Edblad startade sin verksamhet 2006. Det är ett svenskt varumärke med design för ditt hem och kanske något för dig själv. Speciellt med betoning på kläder och smycken. Företaget har idag nio egna butiker runt om i Sverige och dessutom en restaurang i Grisslehamn. Har ni vägarna förbi Roslagen så måste ni göra ett besök där. Det är en kombination av både restaurang och en butik, så det finns något för alla.

Ebba von Sydow och Emila de Poret har skrivit boken säker stil- guiden till den perfekta garderoben 

“Massor med kläder men inget att ta på dig? Trött på att jaga trender och osäker på vad som passar just dig? Denna inspirerande handbok erbjuder en konkret, långsiktig och välfungerande lösning, oavsett ålder och storlek. Stil och kläder ska vara roligt, inte kopplat till klädångest och garderobspanik.”

De driver även podden med samma namn tillsammans.

 

dsc_0541Emilia de Poret och Ebba von Sydow

Mer bubbel till folket!

dsc_0545Snygga ljusstakar, mattor mm

 

Bilder: Pellas Inspiration

Citat lånat ur boken Säker Stil

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.