Mariefred, Resor, Sverige

Aktiv helg!

14 september, 2015

Nu är det måndag igen ny vecka nya möjligheter!

Det har varit full rulle precis hela helgen inte många vilopauser. Kul när det är mycket aktivitet men lika skönt när det är lite lugna stunder!

I fredags så var vi några stycken som var iväg och firade en gammal kollega från förr som fyllde 50 år, det var verkligen kul att se henne igen:) lika rolig och spontan som alltid! Det blev inte så jättesent för min del då jag och Marko hade bestämt att vi skulle göra en dagsutflykt med mina föräldrar dagen efter.

Vi hämtade upp dem tidigt på förmiddagen för en tur till Mariefred och Gripsholms slott.. Vi hade verkligen tur med vädret så vi kunde strosa runt och njuta av alla sevärdigheter innan vi intog vår lunch på slottspaviljongen. Det blev en fantastisk god fisk och skaldjursgryta…. Sedan bar det iväg hem för att fika lite:)

På kvällen blev det till att slappa lite i soffan och kolla på film.

Söndagmorgon vaknade jag tidigt skönt att starta dagen med en god kopp kaffe och läsa tidningen i lugn och ro, innan det var dags för tvättstugan, städa fixa lite brunch innan det bar iväg till Barkarby för lite shopping! Hittade en superfin fritidsjacka från Haglöf den kommer jag att använda mycket nu till hösten.

På kvällen så lagade Marko en riktigt god middag ugnsrostade grönsaker och fläskkarré ala osso buco?? själv gjorde jag en smulpaj som blev lite misslyckad men smaken var god?
Ha en fortsatt fin måndag?


  
  
  
  

Fisk och skaldjursgryta

 

Ugnsrostade grönsaker med fläskkarre ala osso buco

 

Smulpaj med äpplen

  
  

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.