Hamburg, Mat&Dryck, Resor

Hamburg förra helgen!

15 maj, 2015

Var i Hamburg förra helgen för första gången…. måste säga att staden verkligen överraskar. Den har allt från bra shopping, till sevärdheter, restauranger, coola barer mm. Det som var extra kul var att hamnen firade 838 år, så det var en hel del aktiviteter i hamnen. Lite som Stockholms gamla “vattenfestival” :-)…… Det jag inte visste är att Hamburg är Europas näst största hamn. Den är verkligen gigantisk samt att staden har fler broar än Venedig!  Ett tips på vad man kan göra när man är där är att hyra cykel och se staden från ett annat perspektiv …  vi gjorde detta på söndagsmorgonen och vi fick verkligen se och uppleva staden vakna till liv.

Den godaste burgare jag har ätit på länge!
Utsikt från den coola rooftop baren The clouds

Cool toalett   

Båten Queen Elisabeth som låg i hamnen

Sista middagen åt vi riktig tysk mat och drack lite öl:)

  

Lite sevärdigheter som tågstationen, rådhuset….,

  

Rådhuset i Hamburg

 

Drink på The Clouds

 

Du kanske också gillar

inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.