Saker i Sverige

Eurovision är nu över!

29 May, 2016

Det har gått drygt en vecka sedan det var Eurovisionfinal i Globen. Allt positivt jag fick uppleva under denna fest har tagit tid att smälta. Måste nog vara det sjukt roligaste jag har upplevt på länge. Det känns totalt overkligt att ha upplevt denna festyra på plats. Denna mix av alla människor från olika länder över hela Europa som bara dansade, sjöng med i alla låtar och hejade på varandras bidrag! Ett av de häftigaste sakerna som nog inte helt och hållet gick genom tv-rutan där hemma var när allas vår Frans sjöng. Hela Globen och då menar jag verkligen hela globen kokade. Jag har har nog aldrig upplevt denna otroliga känsla och dessutom så häftigt och stolt över att få uppleva detta på hemmaplan. Men kvällens höjdpunkt var nog ändå att Justin Timberlake äntligen var i Sverige igen. Han framträdde i finalens mellanakt. Han är både en grym sångare och dansare. Jag kan verkligen inte sitta still när jag hör hans låtar.

Europa – We are ONE!!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply