Saker i Sverige

Vernissage Chasing Light!

19 March, 2016

Härom kvällen var jag bjuden på invigningen av en fotoutställning “Chasing Light”. Ett vernissage på Scandinavian Photo i Stockholm som ligger på Sveavägen 20. Det var Sveriges största resebloggare tillika  fotografen Lola Akinmade Åkerströms bilder som visas. Hennes bilder ställs ut i samarbete med Galleri Duerr.

Utställningen pågår 16-mars – 24 april och håller öppet till kl 19 alla vardagar. Dessutom på helgerna lördagar kl  10-18 och söndagar  kl 12-16.

Utställningen Chasing Light

Utställningen består av ett antal fotografier från olika länder som Lola har besökt. Hitintills har hon besökt över 60 länder. Bilderna har motiv från olika platser som Kotor i Montenegro, Nice i Frankrike, Bangkok i Thailand med flera platser. Bilderna är fantastiskt färgstarka och kan ibland upplevas som att de är målade.

Många av Lola´s  bilder har publicerats av stora internationella mediehus. De har bland annat publicerats av National Geographic Traveller, BBC,  The Guardian och Lonely Planet.

Lola Akinamde Åkerström

Lola Akinmade Åkerström

Nice

Nice

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kotor Montenegro

Kotor Montenegro

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply FREEDOMtravel 20 March, 2016 at 10:54

  Men oj, då var vi ju där samtidigt!? 🙂 Jag skrev om det här: http://www.freedomtravel.se/2016/03/chasing-light-fantastiska-resefoton-mitt-stockholm/

  • Reply pellasinspiration 21 March, 2016 at 14:25

   Ok! Nästa gång vi är på samma tillställning så måste vi hälsa på varandra 🙂

   Jag var bara där en kort stund..

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.